Kurs i Systematisk kritisk litteratur lesning

Forskningsstiftelsen Et liv i bevegelse, ELIB inviterer forskningsinteresserte kiropraktorer til kurs. Kurset er aktuelt for forskere, studenter på påbyggingsmastere eller andre som er interessert i vurdering av forskningsartikler.

Foredragsholder: Professor Charlotte Leboeuf-Yde, DC, MPH, PhD.  Research Department, Spinecenter of Southern Denmark.

Kurs poeng: Kurset gir studiepoeng (1 ECTS) fra Syddansk universitet (for de som trenger dette ifm ph.d. utdanning).  Det er søkt NKF om godkjenning for kurspoeng.

Tider: Torsdag 23 april kl 10.00-17.00  Fredag 24 april     kl 09.00-12.30  (Felles lunch med deltagere på skulder kurs kl 12.30)

Sted: Scandic Hotel, Asker

Innhold:Kurset vil introdusere deltakerne til kunsten med systematisk lesning av flere vitenskapelige artikler av lignende art, både i forhold til den generelle beskrivelsen av artiklenes innhold, for å bedømme kvaliteten på innholdet og for å få en oversikt over forskningsresultatene. Det vil bli gjennomgått hvordan man ved å utforme konkrete sjekklister (eller bruke de som allerede eksisterer) kan finne relevant informasjon raskt og effektivt, og hvordan man deretter kan analysere resultatene for å få en objektiv oversikt over et helt forskningsområde. Kurset består av både instruktion och workshop. Kursusmaterial utleveres på stedet.

 

Antall deltagere: Maks antall  er satt til 20. (Førstemann til mølla får være med).

Priser:  Kurs inkl overnatting torsdag- fredag og full pensjon               2500

Kurs inkl lunch begge dager og middag torsdag                                   1900

Kurs ink lunch begge dager                                                                     1500

 (Vi oppfordrer alle til å være med på middagen torsdag)

 

Påmelding:  sendes på e-post til : post@elibforskning.no      Frist 15 mars.