Arkiv

Vil du bli forsker? Webinar for forskerspirer

Ønsker du å begynne å forske? Møt fem av ELIBs stipendiater som er på ulike stadier i forløpet sitt, og som vil dele av sine erfaringer med det å være ph.d.-stipendiat. De vil snakke om hva det vil si å være stipendiat, sine ulike forskningsprosjekter, fremtiden som forsker og anbefalinger til andre forskerspirer.

Dette er et webinar der man får mulighet til å få svar på det man måtte lure på i forhold til det å ta en doktorgradsutdanning.

Foredragsholdere

Ann-Christin Sannes, Anders Galaasen Bakken, Birgitte Lawaetz Myhrvold, Maria Torheim Bjelkarøy og Lise Kretz.

Tidspunkt: kl 19.00-20.00

Plattform: Zoom

Meld deg på her. 

SKRIVEKURS 8-11 MARS PÅ LILLESTRØM MED CHARLOTTE LEBOEUF-YDE

Bilderesultat for Charlotte Leboeuf-Yde

Charlotte Leboeuf-Yde kommer til Norge for å holde sitt berømte skrivekurs! Det blir 8-11 mars 2020 (ja, det starter på en søndag).

I første omgang har de aktive forskerne fått innbydelse. Dette er et intensivkurs, fire dager hvor vi bor sammen på Scandic hotell Lillestrøm.

Ta kontakt med forskningsleder Iben Axén på mail iben.axen@elibforskning.no for ytterligere informasjon.

Introduksjon til forskning- Webinar 13 november 2018

Er du interessert i en karriere som forsker?

Delta i vårt webinar for ”forskerspirer”.

Dato: den 13 november 2018 kl 19-20. Påmelding: post@elibforskning.no

Medvirkende:    Iben Axén, PhD, forskningsleder ELIB

Aleksander Chaibi, ph.d.

Anne Marie Gausel, ph.d.-stipendiat

Dette webinariet vil både inspirere og informere dere som har tanker på å bli forskere framover. Vi er 3 forskere med svært forskjellige erfaringer av prosessen: vi kom i gang med en forskerkarriere på ulike måter, vi har studert ved forskjellige universiteter og kan naturlig nok gi ganske god input til hva som kreves, hvordan det er å være stipendiat, samt hvilke vanskeligheter og hvilke muligheter en forskerkarriere gir.

Kurs i Systematisk kritisk litteratur lesning

Forskningsstiftelsen Et liv i bevegelse, ELIB inviterer forskningsinteresserte kiropraktorer til kurs. Kurset er aktuelt for forskere, studenter på påbyggingsmastere eller andre som er interessert i vurdering av forskningsartikler.

Foredragsholder: Professor Charlotte Leboeuf-Yde, DC, MPH, PhD.  Research Department, Spinecenter of Southern Denmark. Les videre

Skrivekurs

I slutten av august var forskerspirer og etablerte forskere samlet i Asker til et 4 dagers intenst skrivekurs med professor Charlotte Yde fra Syd Dansk Universitet, SDU.  Det er andre gangen ELIB arrangerer dette kurset som er et av de mest populære kursene for ph.d kandidater ved SDU.  Kurset ble umiddelbart fulltegnet og tilbakmeldingene fra deltagerne har vært svært positive.   ELIB planlegger å arrangere samme kurset neste år.